НОВИНИ

Елена Йончева сезира прокуратурата за изграждането на оградата по границата

Депутатът от БСП Елена Йончева внесе в прокуратурата сигнал за сериозни, по думите й, нарушения, свързани с изграждането на оградата по българо-турската граница. Йончева отхвърли обвиненията от страна на вицепремиера Валери Симеонов, който вчера също подаде сигнал в прокуратурата срещу нея за изнасяне на данни, които застрашават националната сигурност. Валери Симеонов заяви, че няма притеснения заради подадения сигнал от Йончева. Той посочи също, че атаките срещу него през последните седмици са, защото пречи на някого.

bnt avatar logo
от БНТ
17:47, 09.06.2017
Чете се за: 00:18 мин.
У нас
Елена Йончева - депутат от БСП за България: Нашият сигнал към прокуратурата и ДАНС всеки гражданин може да подаде, защото информация за сериозни нарушения в строителството на границата може да видите в доклада на Главния инспекторат на МС. Този доклад, който касае тези нередности се намира на интернет страницата на НС. Така че той е публичен.
Валери Симеонов - вицепремиер: Абсолютно съм спокоен, нямам никакви притеснения. Най-вероятно преча на някого. Има хора, които са притеснени, не мога да ви кажа, но атаките идват най-вече от БСП и ДПС.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обсъжда се пускането на пътнически ферибот между България и Русия
Обсъжда се пускането на пътнически ферибот между България и Русия
Горчива победа за управляващите във Великобритания
Горчива победа за управляващите във Великобритания