НОВИНИ

Елена Йончева: Във всеки град има по един "суджук"

Обвинения в шуробаджанащина по случая в Хасково се чуха днес от парламентарната трибуна. Елена Йончева от БСП показа схема за конфликт на интереси в общината и посочи хората, свързани с депутата от ГЕРБ Делян Добрев. Той заяви, че от всички служители в общината има една братовчедка и двама души, на които е кум.

bnt avatar logo
от БНТ
12:12, 29.09.2017
Чете се за: 00:34 мин.
У нас
Елена Йончева, БСП: Днес във всеки един град има по един суджук. Днес във всяка една община има по един феодал, който упражнява властта си и извън своята власт. Примерът в Община Хасково е повече от шуробаджанащина. Извършена е безскрупулна и нагла схема за подчиняване на общината от един роднинско-приятелски кръг. С ясна цел - търговия с обществен ресурс.
Делян Добрев, ГЕРБ: Госпожо Йончева, ставате за смях. В тази ваша диаграма, която показахте тук, сте изпуснали един много важен човек. Това е президентът Румен Радев. Знаете ли, че аз съм повече съученик с президента Румен Радев, отколкото със заместник-кмета Милена Трендафилова. Защото аз и президентът Румен Радев сме учили в едно и също училище в Хасково, а с Милена Трендафилова никога не сме учили в едно и също училище. Във всяко едно министерство, във всяка една агенция в София, във всяка една държавна структура имам съученици.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ново оборудване за 30 хиляди лева в социалния патронаж в Гоце Делчев
Ново оборудване за 30 хиляди лева в социалния патронаж в Гоце Делчев
Бойко Борисов се срещна в Талин с Жан-Клод Юнкер
Бойко Борисов се срещна в Талин с Жан-Клод Юнкер