През последните години сър Елтън Джон нееднократно е намеквал, че иска да се оттегли и да се отдаде изцяло на грижите за двамата си синове – 7-годишният Закари и 5-годишният Илайджа, съобщава в. „Дейли мейл“. Певецът се сбогува с феновете си в „Стейпълс сентър“ в Лос Анджелис след изпълнения си с емоции концерт през изминалата седмица.

© снимка: БТА / АРХИВ

71-годишната звезда заяви: „През всички тези прекрасни години, всички тези милиони спомени, получих толкова много обич и аплодисменти, които ще ми стигнат за милион животи“. Разбира се сър Джон обеща на почитателите си да не обръща изцяло гръб на музиката – той ще продължи да свири, защото музиката е „най-великата тръпка“, но беше категоричен, че се отказва от турнетата и концертната дейност, за да бъде със семейството си. Сегашното турне на звездата ще приключи през ноември 2020 година с концерти във Великобритания, включително пет изпълнения в лондонската „Оу ту арена“.

​Елтън Джон тръгва на прощално турне във Великобритания през 2020 г.

​Елтън Джон тръгва на прощално турне във Великобритания през 2020 г.

Елтън Джон обяви британска част от прощалното си турне и увери, че предстоящите концерти на родна земя ще са много емоционални както за самия него, та...