НОВИНИ

Н. Пр. Ема Хопкинс: Постигнахме своето "Аз" в политиката

Великобритания получи това, което искаше при преговорите с лидерите на ЕС, а именно силна позиция. Британският премиер Дейвид Камерън е постигнал едно споразумение, което ще допринесе към желанието на британския народ страната да остане членка на ЕС. Това е главният резултат от преговорите, коментира в "Денят започва" Нейно Превъзходителство Ема Хопкинс.

Росица Белева
от Росица Белева
09:10, 22.02.2016
Чете се за: 00:25 мин.
По света
ема хопкинс постигнахме своето политиката

Трудно е да се отговори кой е направил по-голям компромис - може би отстъпките са поравно, каза тя.

Исканията ни бяха да въведем промени в нашата система, особено в системата за раздаване на детските надбавки, да постигнем по-голяма гъвкавост и общо взето да имаме своето "Аз" в политиката. Главното е, че правителството сега е в достатъчно силна позиция, за да препоръча на обществеността във Великобритания да гласува за оставането в Европейския съюз.

Споразумението между Великобритания и ЕС не засяга българите, каза още Ема Хопкинс. Много от тях учат, много от тях работят, много от тях допринасят чрез работата си към растежа на нашата икономика. Ние възразяваме срещу хора, които вземат детски надбавки и ги изпращат извън Великобритания и Европа, обясни тя.


Вижте целия разговор в "Денят започва".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От Народния театър искат оставката на Христо Мутафчиев
От Народния театър искат оставката на Христо Мутафчиев
Гръцката блокада отива на съд
Гръцката блокада отива на съд