НОВИНИ

Ема Стоун си счупи рамото на концерт на "Спайс гърлс"

Холивудската актриса и модел Ема Стоун счупи рамото си и постави под заплаха продължението на снимките за новия си филм "Круела", който трябва да излезе по екраните през 2020 г., съобщава британският вестник "Сън".

bnt avatar logo
от БГНЕС
17:12, 27.06.2019
Чете се за: 00:27 мин.
Още
ема стоун счупи рамото концерт спайс гърлс

Инцидентът станал по време на концерт на "Спайс гърлс" в Лондон.Това обаче застрашава графика на снимките, тъй като Стоун ще се възстановява поне два месеца.

„Ема е голям фен на „Спайс гърлс“. Тя енергично се забавляваше на концерта, седнала на раменете на приятеля си, когато внезапно падна. Отначало помислихме, че е само синина, но после фрактурата стана очевидна. Тя трябва да е в отлична физическа форма за ролята, защото в нея е включено преследване на кучета”, казва източник, близък на актрисата.

Това застрашава графика на снимките, тъй като Стоун ще се възстановява поне два месеца. Тя играе Круела де Вил в адаптация на класиката "101 далматинци".

Ема Стоун е носител на „Оскар“ за мюзикъла „Ла Ла Ленд“. Сред другите известни филми с нейно участие са „Бърдмен“ "Добре дошли в Зомбиленд", "Маниак", "Фаворитката", "Битката на половете".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Отмениха бедственото положение след наводнението в Котел
Отмениха бедственото положение след наводнението в Котел
Почина президентът на Тунис
Почина президентът на Тунис