НОВИНИ

​Емил Димитров: Скандалът с апартаментите ще се окаже битов

Нека разделим закона и морала. Не че законът е неморален, но когато нямаш нарушения се опитваш да вкараш допълнителни категории, само и само някой, който не ти е симпатичен - да го очерниш, е зле. Това заяви в студиото на "Денят започва с Георги Любенов" Емил Димитров-Ревизоро, депутат от ПГ на "Обединени патриоти" като коментар по темата с апартаментите на властта.

bnt avatar logo
от БНТ
10:35, 30.03.2019
Чете се за: 00:33 мин.
У нас
Емил Димитров, депутат от ПГ на "Обединени патриоти": "Тук досега не съм видял нито един документ, за да кажа този е виновен, този не е виновен. Плюс това не съм аз компетентният, има институции."

По думите му, целият скандал с апартаментите ще се окаже битов.

Емил Димитров: Мен също ме притесниха много ниските цени. Трябва да се види какви са тези цени, ако някой някъде е сгрешил, да си понесе отговорността.

Той коментира оставката на Цветан Цветанов, като подчерта, че Цветанов имаше голяма роля в парламента по отношение на кворума и парламентарните групи. Според него на д-р Дариткова ще ѝ е малко по-трудно, но увери, че всички от коалицията ще ѝ помагат.

Емил Димитров: Не е моя работа да коментирам този избор, защото той е направен от самата парламентарна група на ГЕРБ. Когото те са излъчили, с него ще разговаряме.

Живея в апартамента на родителите си, призна Емил Димитров, като допълни, че парите, които изкарва, инвестира в една къща в едно село, за да може неговите деца да живеят добре.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мъж се опита да прескочи оградата на Даунинг стрийт 10 в Лондон
Мъж се опита да прескочи оградата на "Даунинг стрийт" 10 в Лондон
​Тереза Мей търси начини за нов вот по сделката за Брекзит
​Тереза Мей търси начини за нов вот по сделката за Брекзит