НОВИНИ

Емил Караниколов откри в Ямбол информационен център на министерството

Министърът на икономиката Емил Караниколов откри в Ямбол първия в страната информационен център на министерството. Този център ще бъде в помощ на бизнеса и на гражданите. Подобни центрове ще бъдат открити във всички областни градове, каза още министър Караниколов.

емил караниколов откри ямбол информационен център министерството
bnt avatar logo
от БНТ
15:39, 02.07.2018
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

Министърът на икономиката откри в Ямбол и информационен ден за разясняване на процедурата "Насърчаване на предприемачеството“ с бюджет 64 милиона лева. От средствата могат да се възползват микро, малки и средни предприятия от различни сектори, като само за ИТ сектора има ограничение от 10% от общия бюджет. Облекчени са и част от процедурите по кандидатстване, съобщи министър Караниколов.

Емил Караниколов, министър на икономиката: Искаме да има постоянен диалог с гражданите и бизнеса, да знаят какво стартираме като процедури по ОП „Иновации и конкурентоспособност“, какви продукти предлага Българската банка за развитие, там също скоро ще има изключително интересни продукти, насочени към малкия и среден бизнес и микропредприятията. Както и Българската агенция за експортно застраховане, защото там се предлагат изключително добри пакети, не само за износа, но и за вътрешното потребление.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Южна Корея влезе в сила закон за намаляване на работния ден
В Южна Корея влезе в сила закон за намаляване на работния ден
Родители на деца с увреждания издигнаха палатков лагер в Силистра
Родители на деца с увреждания издигнаха палатков лагер в Силистра