НОВИНИ

Емоциите и спомените от голямото шоу "MTV Presents: Varna Beach"

Вторият концерт "MTV Presents: Varna Beach" вече е в историята, но остават емоциите, спомените и очакването за следващото шоу догодина. Всеки път организаторите канят различни известни изпълнители, които привличат зрители от цял свят. Варненският плаж обаче се оказва притегателно място за някои от тях и те с удоволствие се връщат отново.

bnt avatar logo
от Нивелина Няголова
20:42, 13.08.2018
Чете се за: 00:47 мин.
Още

Редфу е американски рапър, продуцент и автор на хитове. Може би малцина знаят, че е професионален тенисист, но истинското му призвание е музиката. Прическата му е запазена марка, а ексцентричния му вид и щурото поведение на сцената са незабравими.

Redfoo: "О, чувствам се прекрасно! И този път идвам във Варна за едно разтърсващо шоу. Знам, че и публиката е готова и ще се забавляваме."

И настина беше разтърсващо, а и Редфу се чувства тук като у дома си.

Redfoo: "Бил съм в много градове по света, но тук наистина е много красиво. Семействата се разхождат наоколо, децата тичат насам-натам или карат своите скутери, забавляват се и си казвам хей, тук наистина ми харесва."

DJ Риуайър и MC Варски също за втори път излизат пред българска публика. Те са едни от най-енергичните и зареждащи изпълнители и правят истинско шоу на сцената.

Rewire & Varski: "Тук публиката ни подкрепя, дава любовта си и това означава много за нас. Благодаря ви, приятели."

Винаги заредени с добро настроение, казват, че с чувство за хумор преодоляват всички трудности пред себе си.

Rewire & Varski: "Музиката е над всичко. Винаги ще има предизвикателства пред нас, но пък имаме най-хубавата работа на света. Свирим за хората, правим ги щастливи, ние също сме щастливи. Събуждам се всяка сутрин и си казвам хей, обичам живота си и най-трудното е да реша какво да облека."

Сбогуваме се с изпълнителите и си пожелаваме догодина отново да ни гостуват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ООН: В Ирак и Сирия са останали 20 000 - 30 000 джихадисти от ИД
ООН: В Ирак и Сирия са останали 20 000 - 30 000 джихадисти от ИД
​Руската рубла продължава да се срива
​Руската рубла продължава да се срива