НОВИНИ

Евгени Крусев призова да се изчака краят на ремонтите в центъра на София

Вчера снимка на ремонта пространството пред църквата "Свети Седмочисленици" предизвика дискусии в социалните мрежи. Днес заместник-кметът по транспорт Евгени Крусев каза, че там са използвани бетонови павета, които не са внесени от Китай, както се пишеше в социалните мрежи, а са внос от Македония.

Карина Караньотова
от Карина Караньотова
12:26, 04.10.2018
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

Авторът на проекта обясни, че площад с такава настилка е правен и в Мюнхен. Относно качеството на целия ремонт по ул. "Граф Игнатиев", заместник-кметът по транспорта обясни, че оценки могат да се правят, едва след като ремонтът бъде предаден и в момента нито един от участъците не е завършен.

Евгени Крусев, заместник-кмет по транспорт: Ремонтът не е завършен. Идеята на строителния надзор е точно такава - всеки ден да бъде на обекта и да казва на строителя къде той не си е свършил работата. Когато се стигне до предаване на обекта, това предаване да се случи при свършена работа, според съответните норми, изисквания, които има в законодателството на България.
Арх. Иво Панталеев: Всеки може да каже всичко, аз лично не ползвам социалните мрежи, защото се омерзявам от хейтърството, което е 100-процентово. Аз не видях едно положително изказване, това не означава обаче, че тези, които се изказват, не го правят само заради спорта да мразят и да изразяват негативна реакция.Аз лично съм квалифициран в продължение на много години в тази материя и се чувствам много комфортно на този площад.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Приключи проверката на всички дневни центрове за деца в страната
Приключи проверката на всички дневни центрове за деца в страната
Силвестър Сталоун е бил прегледан в Правителствена болница
Силвестър Сталоун е бил прегледан в Правителствена болница