Депутатът от ГЕРБ Георги Марков гостува в студиото на "Денят започва" с Георги Любенов с подробности за най-новата си книга "Феноменът Виктор Орбан", която вече е на пазара.

Георги Марков, депутат от ГЕРБ: Виктор Орбан наистина е феномен. Той е единственият министър-председател не в ЕС, а в Европа, който има ярко антикомунистическо, дисидентско минало, а днес е на върха на своята държава. 4 пъти е избиран за премиер, 30 години е депутат, визионер на Европа.

Изпращам с отвращение тази Европейска комисия. Виктор Орбан беше човекът, който още през 2015 година каза, че това не са мигранти, а нашественици на тероризъм, категоричен е Марков.

Депутатът от ГЕРБ коментира предстоящите местни избори и в частност кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

Георги Марков, депутат от ГЕРБ: Аз съм момче от София - център, аз жилище не съм купувал нито при демокрацията, нито при комунизма. Не признавам правото на Мая Манолова да говори "ще отвоюваме София"... Г-жо кюстендилска софиянке... София има политическа култура...Номерът на ветрилото в София не върви! Каква независима си ти, госпожо!

И още - за "дирижирането" на новите постове в ЕК и за ресора на българския еврокомисар, вижте целия разговор с Георги Марков във видеото!

Георги Марков представи в парламента книгата си за Виктор Орбан

Георги Марков представи в парламента книгата си за Виктор Орбан

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков представи в парламента книгата си за унгарския премиер Виктор Орбан. Книгата проследява политическата дейност на Орбан...