Очаквайки херцогинята на Кембридж Катрин да дари съпруга си принц Уилям с трето дете "във всеки един момент", почитатели на кралската двойка вече се събират пред болницата "Сейнт Мери" в Лондон, пише в. "Дейли експрес".

Бебето ще се появи на бял свят в частното крило "Линдо" на лондонската болница, където се родиха по-големите му брат и сестра принц Джордж и принцеса Шарлот. Сред поклонниците, които вече очакват да станат "задочни" свидетели на раждането, както и да зърнат лично бебето при изписването му, е 46-годишната Мария Скот от Нюкасъл, която "лагерува" пред болничното заведение заедно с дъщеря си и неколцина приятели.

Скот и компанията ѝ вече са "присъствали" на раждането на двете деца на херцога и херцогинята на Кембридж и по думите им не могат да пропуснат появата и на третото кралско отроче. "Пристигнахме ведната щом бяха въведени ограничения за паркиране", казва Мария Скот. "Тук, на място, преживяването е съвсем различно от това, което може да видиш по телевизията. Чувството е вълшебно", споделя Скот.

Меган Маркъл е по-популярна сред британците от херцогинята на Кембридж Катрин

Меган Маркъл е по-популярна сред британците от херцогинята на Кембридж Катрин

Ново проучване, посветено на нагласите към кралското семейство, показва, че Меган Маркъл - бъдещата съпруга на принц Хари, се радва на по-голяма попул...

Дамата от Нюкасъл е сред кралските поклонници, които вярват, че бебето ще се роди на 21 април - на рождения ден на британската кралица Елизабет Втора. "За Нейно Величество това ще бъде прекрасен подарък", казва Скот. На пост пред болницата вече е и 83-годишният Тери Хът от Камдън, който от години е пряк свидетел на кралски събития.

"Наблюдавам ги от толкова много години, че вече съм наясно с всяка съпътстваща ги практика. Често обяснявам на хората, които не са присъствали лично, че когато ключовият момент наближи, усещам пеперуди в стомаха. Тогава знам, че трябва да се изправя и да съм готов", споделя възрастният фен.

​Херцогинята на Кембридж Катрин с тиара, носена навремето от принцеса Даяна​

​Херцогинята на Кембридж Катрин с тиара, носена навремето от принцеса Даяна​

Херцогинята на Кембридж Катрин отново носеше на главата си тиара, свързана с починалата принцеса Даяна, за дипломатическо събитие в Лондон. На снимка,...

Междувременно изданието съобщи, че според 81-годишния градски глашатай Тони Апълтън, оповестил публично раждането на принц Джордж и принцеса Шарлот, третото отроче на кралската двойка ще бъде момче и ще бъде кръстено Филип в чест на прадядо си, херцога на Единбург.

Принц Уилям и херцогиня Катрин показаха снимки от семейната си почивка (ГАЛЕРИЯ)

Принц Уилям и херцогиня Катрин показаха снимки от семейната си почивка (ГАЛЕРИЯ)

Това е първата ваканция за кралското семейство след раждането на принцеса Шарлът, а децата играят в снега за първи път, уточниха от двореца Кенсингтъ...