С наближаването на 19 май, когато е сватбата на принц Хари и американската актриса Меган Маркъл, интересът към мястото, където ще се проведе тя, расте. Пред замъка Уиндзор вече се оформя истински лагер от почитатели на кралската фамилия.

Супер фенове на кралското семейство вече заеха позиции пред замъка Уиндзор, дни преди принц Хари и Меган Маркъл да се венчаят в параклиса Сейнт Джордж. Макар церемонията да е в събота, мнозина не планират да се прибират у дома дотогава.

Мария Скот, 46 години: Оставам тук, на този стол и няма да мърдам. Само до тоалетна. Ето къде ще бъда. Позицията ми е блестяща, защото каретата ще обърне тук и ще имам чудесен поглед към двойката. Ще бъде невероятно!

Мнозина от феновете са били свидетели и на други важни събития в живота на кралското семейство, включително сватбата на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин.

Тери Хът, 83 години: На седмото небе съм. Отдавна чакахме Хари да се ожени. Това, което се случва с бащата на Меган няма да спре сватбата им.

Този британец е готов дори да заведе Меган до олтара, слез като броени дни преди сватбата стана ясно, че бащата на актрисата няма да присъства на голямото събитие.