НОВИНИ

Фестивалът "Hills of Rock" се завръща догодина в Пловдив

Фестивалът "Hills of Rock" отново ще се състои в Пловдив през 2018-а година. След успешното му първо издание новината беше потвърдена от организаторите. Събитието е част от програмата на Пловдив като Eвропейска столица на културата.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив
21:30, 05.07.2017
Чете се за: 00:45 мин.
У нас

Следващото издание на "Hills of Rock" ще е догодина през периода май - септември. Точните дати ще се определят в зависимост от турнетата на групите и изпълнителите, с които вече се водят преговори. Имената им се пазят в тайна, но пред нашата камера феновете дадоха своите насоки.

Венцислава Пеева
"Досега скачах, плаках, супер беше! Самите групи са мои любими, другата година пак ако може същия подбор, на мен ми харесва хората да са на моята възраст или по-големи, например, могат да дойдат "Корн" или "Слипкнот"."
Ивайло Петров
"Насоката на фестивала – какъв стил музика, какъв рок искат да се пуска, дали да бъде неометъл или да е олдскул. Това е много, много важно.

В първото издание на сцената като хедлайнери видяхме Гуано Ейпс и Еванесънс. Специалната изненада на общинската фондация "Пловдив 2019" беше възможност за снимка с любимата група, макар да не беше по обичайния начин, чакайки за специална среща след концерта. Организаторите не изключват възможността догодина във фестивала да се включат и поп изпълнители.

Интересен момент е, че без да е ясна програмата, продажбата на билети за следващото издание започва още от 10 юли с ограничен брой промоционални пропуски. Най-важното е, че след обявяване на точните дати, всеки, закупил си такъв билет, ще има 10 дни да размисли и може да го върне.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ДСК е Банка на годината
ДСК е Банка на годината
Канадският премиер се срещна с британската кралица
Канадският премиер се срещна с британската кралица