Вече е готов игралният филм по зрелищното бягство от Централния софийски затвор на престъпниците Владимир Пелов и Радослав Колев. Името на продукцията е "Заедно без теб", а БНТ първа ви срещна със създателите на идеята. Сега повече за снимачния процес и горещи подробности около финала на филма ще разберем от Боряна Черганова, която е на пряката ни линия.

Димитрис Георгиев, режисьор: Беше изключително интересен снимачен процес. Не съм работил досега върху толкова мащабен проект. Беше изключително интересно да работим с толкова много актьори.

Филмът, който разказва за бягството от Централния софийски затвор през април миналата година, е сниман на над 18 локации, част от които в чужбина.

Димитрис Георгиев: (Образът на чистачката - б.р.) не се появи случайно, както се появи там. Тъй като нашият филм е вдъхновен от тези събития, ние се базираме на всички ситуации и локации, които са познати на обществото и през които те преминават след като бягат от затвора. Всичко, което се случва между тях като взаимоотношения, като съдба на персонажите, извън тази на Пелов, разбира се, си е наша измислица, така че няма да издадем финала на филма. Даваме отговор, къде според нас е избягалият Радослав Колев, но това предполагам не отговаря на истината, но току виж нацелим.

Владимир Пелов беше убит в престрелка през юни 2018 година. Радослав Колев все още е в неизвестност.

Затворникът беглец Пелов бе убит в престрелка с криминално проявен в Ботевград

Затворникът беглец Пелов бе убит в престрелка с криминално проявен в Ботевград

При престрелка беше убит избягалият затворник Владимир Пелов. Tой беше разпознат по пръстовите отпечатъци. Убийството стана късно снощи в центъра на...