НОВИНИ

Фондация "Тротоара" развива младежки център в София

Фондация "Тротоара" развива младежки център в София, за да подпомага таланти напълно безплатно. За всички, които търсят своята силна страна. И за всички, които вече са я открили.

bnt avatar logo
от Татяна Йорданова
13:10, 10.07.2018
6691
Чете се за: 00:41 мин.
У нас

Скривалище от скуката. Подслон за всяка младежка идея. И работилница за таланти. Това е място, в което входът е безплатен за всички младежи.

Деян Янков, основател на фондация "Тротоара": Основната цел е да ги ангажираме тях в нещо творческо, където те могат да се изявят и да си приложат всички способности, умения и знания и евентуално да получат нови.

Идеята, родена на тротоара преди четири години, днес се радва на една стая и много таланти. Тук всеки е творец и всеки вдъхновява. Музика и танци, спорт, създаване на филми. Нещо като училище, но не съвсем. Като занималня, но не точно. Като дом за всеки талант.

Делниците стават празници. Празниците стават общи. А наред с почивката, младежите сами създават събития.

Парите, събрани от този мач, те ще дарят за Своето място. За да бъде създадено звукозаписно студио, зала за танци, за театър, за рисуване. За да има повече място за вдъхновение.

Деян Янков, основател на фондация "Тротоара": Едно от главните неща, върху които сме се фокусирали, е точно това - да съберем хората заедно и те да работят заедно в името на нещо добро.

И всички тук споделят едно желание - на същия тротоар да дойдат още хора. Още бъдещи таланти. Още бъдещи приятели.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЕСО: Строителна фирма е причинила токовия удар на Симеоновско шосе
ЕСО: Строителна фирма е причинила токовия удар на Симеоновско шосе
Хелзинки се подготвя за срещата на върха Путин - Тръмп
Хелзинки се подготвя за срещата на върха Путин - Тръмп