НОВИНИ

Фотоизложба представя България като кинодестинация

България като кинодестинация. Фотоизложба от снимачната площадка в киноцентър "Бояна" показва кадри от филми с участието на холивудски звезди. Изложбата с актьорите, застанали пред обектива на Симон Варсано, може да бъде разгледана в НДК до 20 май.

bnt avatar logo
от БНТ
22:34, 24.04.2018
Чете се за: 00:35 мин.
Още

България ги кара да се чувстват щастливи. Вживяват се в историите от снимачната площадка и работят с едни от най-добрите каскадьори в света. До фотографиите с актьори като Джон Малкович, Салма Хайек и Джерард Бътлър можем да прочетем и причините да изберат страната ни за кино дестинация.

Симон Варсано, фотограф: Много е вълнуващо да работиш в такива филми, където играят такива големи актьори, които аз съм ги гледал в мои любими филми и изведнъж заставам на няколко метра от този човек.

В общи линии хората си представят, че когато някой актьор е космополитен и го познават в целия свят, той по някакъв начин е недостъпен, а те са изключително скромни.

"Ловен сезон", "Бягството", "Непобедимите" 3 и "Септември в Шираз" са част от филмите, чиито работни моменти Варсано ни показва през своя обектив.

Симон Варсано, фотограф: Дали ще снимам в български филм или в чужд, аз искам да направя хубави снимки и отношението ми към актьорите винаги е едно и също - аз ги обичам и уважавам.

Изложбата представя възможностите пред киноиндустрията на гостите на европредседателството и ще остане в НДК до 20 май.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Елица Кънчева от БНТ с награда Васа Ганчева
Елица Кънчева от БНТ с награда "Васа Ганчева"
В Референдум: двойният стандарт при храните
В "Референдум": двойният стандарт при храните