НОВИНИ

Фронтменът на "Аеросмит" Стивън Тайлър стана дядо за четвърти път

Вокалистът на рок групата "Аеросмит" стана дядо за четвърти път, след като дъщеря му Мия роди син, съобщи Контактмюзик. Мия и съпругът ѝ Дан Хейлън станаха горди родители на 10 май. Те кръстиха новороденото си момче Акстън.

bnt avatar logo
от БТА
10:25, 12.05.2017
Чете се за: 00:30 мин.
Още
фронтменът аеросмит стивън тайлър стана дядо четвърти път

Моделът на 38 години написа в Инстаграм: "Любовта на моя живот най-накрая се появи и сега се чувствам завършена. Нямам думи да опиша как се чувствам. Само чиста, неподправена любов. Моят син Акстън се роди на 10 май в 5:45 ч. сутринта". На друга снимка се появи Стивън с бебето на ръце.

"Най-хубавият ден в целия ми живот. Толкова съм благодарна на семейството и любимия ми за това, че бяха тук и ме подкрепяха. Както и на приятелите и роднините, които дойдоха да приветстват малкото ни вълче Акс в глутницата", написа майката.

Стивън Тайлър е дядо на децата на дъщеря си Лив Тайлър. Тя има 12-годишен син Майло Лангдън от брака си с Ройстън Лангдън, 2-годишен син Сейлър и 10-месечна дъщеря Лула Роуз Гарднър от настоящия си съпруг Дейвид Гарднър.

През март изпълнителят на хита "Crazy" показа на своите 1,1 милиона последователи снимка с бебето Лула и сина ѝ Сейлър до тях.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Макрон залага на неизвестни лица на парламентарните избори
Макрон залага на неизвестни лица на парламентарните избори
„Диор“ очарова Лос Анджелис
„Диор“ очарова Лос Анджелис