НОВИНИ

​Лейди Гага планира италианска сватба

Носят се слухове, че Лейди Гага и Тейлър Кини ще се оженят в Италия, макар че датата на сватбата им все още не е известна. Прочутата певица и звездата от сериала "Пожарникарите от Чикаго" се сгодиха през февруари м.г., но запазиха мълчание относно плановете си за сватба.

bnt avatar logo
от БТА
22:38, 29.01.2016
Чете се за: 00:26 мин.
Още
​лейди гага планира италианска сватба

"Тя иска да почете корените си, така че двамата търсят подходящо място в италианската провинция, където да се венчаят - заяви близък до обкръжението им източник, цитиран от в. "Ню Йорк пост". - Тя се подготвя за голяма италианска сватба."

Лейди Гага и Тейлър Кини не бързали да решат кога и къде ще бъде сватбата им.

"Мястото обаче ще вдъхнови булчинската рокля на Лейди Гага, затова първото й решение ще трябва да е свързано с него - допълни източникът. - То ще определи какъв ще е подходящият тоалет и кой ще го проектира.

"Преди се появиха спекулации, че Донатела Версаче вероятно ще проектира булчинската рокля на певицата, защото двете станаха близки приятелки, след като Лейди Гага се появи в реклама на "Версаче" през 2013 г. През юни м.г. обаче певицата поясни, че над 30 дизайнери са й представили вижданията си за булчинската й рокля.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продадоха папамобил за 82 000 долара
Продадоха папамобил за 82 000 долара
Държавата се грижи за над 8500 изоставени деца
Държавата се грижи за над 8500 изоставени деца