Екипи на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" влезе в офисите на Българския футболен съюз, запечата ги и започна мащабен обиск.

По-рано днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък, съобщиха от БФС на своя сайт.

Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз.


Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС

Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС

Днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на за...

След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво, г-н Михайлов изразява категоричната си готовност да продължава да помага за развитието на българския футбол по всякакъв начин.

Тази сутрин министърът на спорта Красен Кралев след разговор с премиера Бойко Борисов обяви, че правителството преустановява всякакви отношения с Българския футболен съюз (БФС) до подаване на оставка на Борислав Михайлов.

България я грози сериозно наказание от УЕФА след мача с националите

България я грози сериозно наказание от УЕФА след мача с националите

Правителството поиска оставката на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Това се случи часове след мача България-Англия, прекъснат...