НОВИНИ

Генерал Шивиков е включен в листите на коалиция "БСП за България "

Той ще бъде представител на гражданската квота на пловдивската листа на коалицията. Ген. Шивиков влиза в листите като представител на Конфедерация гражданско общество, която днес заедно с Националния алианс "Род, единство, държава" подписаха предизборно споразумение с БСП. По думите на лидера на партията Корнелия Нинова, сътрудничеството с двете организации е израз на стремежът на БСП да продължи сътрудничеството си с граждански и патриотични структури от цялата страна. Тя обяви, че следващата седмица ще бъдат подписани предизборни споразумения и с други организации.

bnt avatar logo
от БНТ
18:20, 17.02.2017
Чете се за: 00:19 мин.
У нас
Корнелия Нинова, председател на БСП и на Коалиция "БСП за България": "Това са патриотични съюзи, които днес по време на подписването декларираха, че припознават платформата на БСП, че са готови да работят за тази платформа, че това, което ни свързва е България и родолюбието ни, и че заедно ще вървим не само в тази предизборна кампания. Повтаряме модела Румен Радев. Това е мрежата от подкрепа от цялата страна."
Ген.Димитър Шивиков, член на Конфедерация гражданско общество: "Нещото, което ни обединява - това е България. Взаимно подкрепяйки се ние ще достигнем своите цели и ще допринесем за по-доброто бъдеще на страната ни/"
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Режисьорът Иглика Трифонова на 60 години
Режисьорът Иглика Трифонова на 60 години
Обединените патриоти обявиха своите листи
Обединените патриоти обявиха своите листи