НОВИНИ

Георги Мамалев представя автобиографичната си книга "Усмихни се, човече!" в НДК

Георги Мамалев ще представи автобиографичната си книга "Усмихни се, човече!" днес от 19.00 ч. в зала 42 в НДК, съобщават издателите от "Книгомания".

bnt avatar logo
от Източник: БТА
10:18, 04.06.2018
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
георги мамалев представя автобиографичната книга усмихни човече ндк

Най-веселите истории на актьора са събрани в томчето с подзаглавие "Забавни случки от моя живот". Негов съавтор е журналистът Весел Цанков.

Книгата е в популярната поредица "Любимци на публиката", богатото илюстрирана и се чете като сборник с анекдоти от първата до последната дума, отбелязват от екипа.

След 10 години на малкия екран с "Клуб НЛО" и десетки роли във филми и спектакли Георги Мамалев има какво да разкаже. Дори най-големите му фенове не са чували забавните истории зад кадър, в които участват Георги Калоянчев, Георги Парцалев, Тодор Колев, Константин Коцев, Велко Кънев, Павел Поппандов, Стефан Данаилов, Антон Радичев и много други обичани артисти.

В "Усмихни се, човече!" Мамалев разказва и весели случки от детството си, от училището, от казармата, дори от семейната кухня. Читателите ще научат как преди да се наложи като актьор, е бил метеоролог и главен градинар. А също кой бивш министър му е правил гипсов бюст, как е партнирал на мечка, лъв и две магарета, както и защо винаги ще свързва раздялата със социализма със стриптийз, "разкриват" издателите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Онлайн детство: Какъв е светът през очите на 9-годишен влогър?
Онлайн детство: Какъв е светът през очите на 9-годишен влогър?
Ще се спира изцяло движението по АМ Люлин през половин час днес
Ще се спира изцяло движението по АМ "Люлин" през половин час днес