НОВИНИ

Георги Мамалев с автобиографична книга

Един любим български актьор - Георги Мамалев, който от години покорява публиката с комедийния си талант, написа книга. И съвсем логично книгата се казва "Усмихни се, човече!". В нея са събрани забавни случки от живота на известния актьор в съавторство с писателя и журналист от БНР Весел Цанков. Книгата е богато илюстрирана с много снимки от личните архиви на героите в нея.

Петя Тетевенска
от Петя Тетевенска
20:56, 15.05.2018
Чете се за: 00:48 мин.
Още

Първо двамата автори идват да проверят как стои техния труд в книжарницата.

Георги Мамалев - актьор: Разграбва ли се като топъл хляб, само така, да четат!

И представянето започва.

Георги Мамалев - актьор: Това е човекът, който написа моите разкази. Вижте как съм си избрал един висок човек! Във всяко велико нещо трябва да има един висок и един евреин. В случая си ти, щото нямаме друг.
Весел Цанков - писател и журналист в БНР: В тази книга може читателят да види как се ражда една звезда, как се създава. Жоро Мамалев е звезда на театъра, на киното, на шоу бизнеса и може да се види как от най-ранна детска възраст, през ученическите години, през ВИТИЗ също е много интересно - как постепенно този човек, който явно е обречен да стане звезда, как се превръща в звезда.

Ако искате да узнаете какво стои зад успеха на "Оркестър без име" или Клуб "НЛО" и колко още неразказан смях съпътства работата по тях, отворете тази книга. Там ви очакват срещи с приятели и учители.

Георги Мамалев - актьор: Направих го затова, за да бъде един спомен и за тях, един поклон към това, което те са сторили, един поздрав от тях към читателите и още една усмивка към читателите, затова го направих.

Остава да се усмихнем и да кажем - на добър час!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Верхофстат: Правата на европейците във Великобритания трябва да са гарантирани
Верхофстат: Правата на европейците във Великобритания трябва да са гарантирани
​Работодатели и организации са против готвените промени в Закона за хазарта
​Работодатели и организации са против готвените промени в Закона за хазарта