Който е по-истински ангажиран ще спечели европейските избори, избирателите са изключително разочаровани от политици и политическия процес. Това заяви евродепутатът Георги Пирински в предаването "Още от деня".

Той беше категоричен, че Сергей Станишев трябва да е водач на листата на БСП за евроизборите. Не изключи опцията и той самият да се включи в надпреварата за следващия Европейски парламент, ако бъде подкрепен.

Няма как да се пренебрегне институцията ОЛАФ, която е отговорна за разследването на подобни твърдения за сериозни нарушения с европейски средства, коментира Пирински по повод скандала "Ало, Банов съм".

По думите му през последните години в ЕС изключително остро се разглежда всеки въпрос, който засяга парите на данъкоплатците.

Георги Пирински, евродепутат: Ако не бъде сезиран ОЛАФ, могат да възникнат неудобни въпроси, тъй като те са пазител на европейските средства. Тази стъпка е напълно оправдана.

Пирински изрази увереност, че от левицата, които поставиха този въпрос на вниманието на обществото, не са подходили лековато, със степен на хазартност.

Атанас Атанасов: Обединението на демократичната общност е факт

Атанас Атанасов: Обединението на демократичната общност е факт

Политическото обединение на демократичната общност в България е факт от 9 месеца. "Демократична България" е точно това обединение. Това коментира съпр...