В студиото на „Панорама“ зам.-председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски заяви, че в БСП няма вътрешни сътресения, въпреки напускането на Жельо Бойчев. Той увери, че след вота на недоверие следващата тема пред Левицата е „безпардонното“ поведение на председателя на КЕВР.

Георги Свиленски заяви, че на БСП не е било дадено пропорционално време по време на дебата за вота на недоверие. Той подчерта, че провалите на управляващите в сектор „сигурност“ са много.

Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП: Имаме убийства, имаме кражби и всичко, което българският гражданин изпитва на гърба си в малките населени места и в София.
​БСП внася сигнал до главния прокурор срещу председателя на КЕВР Иван Иванов

​БСП внася сигнал до главния прокурор срещу председателя на КЕВР Иван Иванов

БСП внася сигнал до главния прокурор срещу председателя на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов, както и предложение за освобождаване...

Следващата тема след вота е „безпардонното“ поведение на председателя на КЕВР, заяви Свиленски.

Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП: Не може председателят на КЕВР да не изпълнява законите, приети от българския парламент, с мнозинство от всички политически партии.

БЗНС напуска, защото според тях БСП не е достатъчно „сговорлива“ с ГЕРБ, заяви Георги Свиленски. Спекулациите около Жельо Бойчев за „безумни“, допълни той, като подчерта, че в БСП няма никакви сътресения.

Жельо Бойчев напуска ръководството на "БСП за България", скоро и парламента

Жельо Бойчев напуска ръководството на "БСП за България", скоро и парламента

Заместник-председателят на парламентарната група на "БСП за България" Жельо Бойчев напуска ръководството на партията, а скоро вероятно и политиката. Т...

Георги Свиленски, зам.-председател на ПГ на БСП: Когато БСП търси нагоре, изравнява или дори води резултата, изведнъж всички казват, че в БСП има сътресения. Не, няма.

Свиленски изтъкна, че доказателство за това е единодушното гласуване за вота на недоверие.

Той подчерта, че БСП внася множество законопроекти, но не им се обръща внимание, защото са внесени от Левицата. Според него депутатите дължат на майките на деца с увреждания, които протестират пред парламента, да стоят на работа докато проблемът не се реши и допълни, че дебатът по предложението за премахването на депутатската ваканция е бил „ужасен“.