НОВИНИ

ГЕРБ: Изпълнихме голяма част от обещаните реформи

В декларация от парламентарната трибуна от ГЕРБ обявиха, че са изпълнили голяма част от обещаните реформи. Специално откроиха ръста на икономиката, спада на безработицата, борбата с корупцията, стабилизирането на енергетиката, великденските добавки за пенсионерите. Лидерът на БСП Михаил Миков веднага контрира, че не е съгласен с тези констатации. Определи ги като първоаприлска шега.

Вера Александрова
от Вера Александрова
19:23, 01.04.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас
Ирена Соколова - депутат от ПГ на ГЕРБ: "От началото на управленския мандат на ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов до днес вече са реализирани голяма част от реформите, които обещахме на българските граждани. Правителството постигна забележителен ръст на икономиката, признат от редица анализатори. Министерството на финансите чрез приходните си агенции повиши чувствително в сравнение с минали години събираемостта на приходи от данъци осигуровки, акцизи и мита и така допълнително гарантира финансовата стабилност на страната".
Михаил Миков - председател на ПГ на "БСП лява България": "Единственото вярно в декларацията, която беше изчетена преди малко, е датата, на която се прави - 1 април. Честит първи април, български граждани. Не може общите приказки да заместят усещането на българските граждани за безпътица, в която правителството води България. За отсъствие на усет за необходимите мерки за страната".
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Декларация за езика на омразата
Декларация за езика на омразата
Разпитаха министър Ненчев в Софийската военно-окръжна прокуратура
Разпитаха министър Ненчев в Софийската военно-окръжна прокуратура