НОВИНИ

Германски турист вилня в заведение на плажа в Слънчев бряг

26-годишен пиян немски турист е бил арестуван в заведение на плажа в Слънчев бряг след обиди и разправия с персонала на заведението. Опитът на охранителите да го изведат от заведението прераства в бой. Германецът вече е освободен и срещу него е образувано бързо производство.

bnt avatar logo
от Веселин Григоров
18:11, 19.06.2017
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Заведението на плажа е част от така наречената верига "Бар крол" или организирана обиколка на барове със задължителна консумация на алкохол. Немският турист влиза в заведението след 22 часа вече употребил алкохол. Според персонала, той е бил и под въздействието на наркотици. Немецът досаждал на непознато момиче, а след забележка на барманите започнал да сипе заплахи и обиди. При опита на охраната да го изведе започнал бой.

Павел Колев - нач. на "Охранителна полиция" - РПУ-Несебър: "В хода на самия побой преминават наши служители, които незабавно задържат лицето. Довеждат го в Районното управление. Образувано е досъдебно производство."

Барманите и сервитьорите заявиха, че не са изненадани, че пиян турист напада персонала.

Анелия Методиева - управител на бара: "Тук всички се напиват. Това е Слънчев бряг. Това е истината."
Иванина Стоянова - барман: "Ясно е, че са пияни, ясно е, че се забавляват, пият повече. По-спокойно просто трябва да се отнасяме към тях."

И докато днес полицаи разпитваха един от охранителите на бара, на метри от него, младежи вече на градус, с бутилки в ръце, се подготвяха за поредната нощна обиколка на баровете.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Промяна при използването на рецептурните книжки
Промяна при използването на рецептурните книжки
Странна дъга над Девня
Странна дъга над Девня