НОВИНИ

Холивудски звезди - герои и в истинския живот

Холивудската звезда Хю Джакмън доказа, че е супергерой не само на големия екран, но и в истинския живот. Светските хроникьори бяха взривени от новината, че по време на излет на плажа, актьорът се втурнал да спасява сина си и други хора, попаднали в капана на силно вълнение. Австралиецът обаче не е първата звезда, помогнала за спасяването на човешки живот.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
19:48, 29.03.2016
Чете се за: 00:54 мин.
Още

Екшън сцена, съвсем като на кино се разиграва на австралийски плаж този уикенд. 47-годишният актьор Хю Джакмън е на почивка в родната си Австралия. На плажа е заедно с 15-годишния си син Оскар и 10-годишната си дъщеричка Ава. Внезапно излиза силно вълнение, а в него попада и синът на актьора. Джакмън веднага се хвърля в океана, за да спаси сина си, след което помага и на други хора. Спасителите, работещи на плажа, благодариха на актьора в социалната мрежа Инстаграм.

Други знаменитости също са известни с благородните си постъпки в критичните ситуации. Преди няколко години, мълния причинява пожар в имението на милиардера Ричард Брансън. В този момент там е и звездата от "Титаник" - Кейт Уинслет. След като евакуират всички става ясно, че в горящата къща е останала 90-годишната майка на Брансън.

Неочаквано за всички, човекът, който се втурнал в огъня, за да ѝ помогне, била именно Уинслет.

Сред героите се нарежда и Джон Малкович, който попаднал на точното време, в точното място. Инцидент за малко не убил мъж в Торонто, който бил в безпомощно състояние и с огромна рана на врата. Малкович веднага се притекъл на помощ, спрял кървенето и притискал раната, докато дойде линейка.

;

Съобщение в Туитър, публикувано от Деми Мур пък отказва жена от самоубийство. Актрисата случайно попаднала на туит, в който неизвестна жена споделя, че планира да сложи край на живота си. Мур копирала съобщението и написала към него "надявам се, че се шегуваш". След като случаят станал публичен, благодарение на популярната актриса, само няколко часа по-късно полицията успяла да открие жената и да ѝ окаже психологическа помощ.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 От Булгартабак предлагат парична компенсация на съкратените служители
От "Булгартабак" предлагат парична компенсация на съкратените служители
Ще бъде ли отменена такса сградна инсталация
Ще бъде ли отменена такса "сградна инсталация"