НОВИНИ

Гласът на рока Глен Хюз пристигна у нас за първия Варна Мега Рок фестивал

Гласът на рока Глен Хюз пристигна днес във Варна. В събота, заедно с БТР, легендарният музикант ще излезе на сцената на Морската гара, за да открие първото издание на фестивала Варна Мега Рок.

bnt avatar logo
от Ива Георгиева
23:06, 13.08.2018
Чете се за: 00:45 мин.
Още

Десетки рок фенове се събраха днес на летището във Варна, за да посрещнат своя идол. Легендарният вокал на "Дийп Пърпъл" и Блек Сабат, Глен Хюз е в България за десети път.

Глен Хюз: Обичам тази страна, обичам приятелите си тук, рок феновете са много верни и щедри. Обичам да се връщам тук, защото всички обичат рок музиката и харесват моите песни.

Глен Хюз пристигна в България по покана на Цонко Цонев, известен като движещата сила зад любимия на всички рок фенове у нас Каварна Рок фест.

След кратко прекъсване, организацията на събитието отново е в негови ръце, а Цонев заявява, че ще превърне Варна в новата рок столица на България. Затова и групите, които ще забият този уикенд край морето са едни от най-обичаните от родните фенове.

Глен Хюз ще се качи на сцената заедно с родната група БТР в събота вечер, за да изпълнят заедно класическите рок хитове на "Дийп Пърпъл".

Хедлайнери в неделя са финландците Найтуиш и Апокалиптика. Феновете край морето ще могат да се насладят и на изпълнения на "Камелот", както и на родните музиканти от "Кикимора", "Бендида", "Конкурент" и "Кросфайър".

Специално за варненци пък организаторите добавиха датата 17 август към фестивала. Тогава Морска гара ще ехти под звуците на варненците от "Бумеранг", "Хедмастер", Мистър Хард и Хадес.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Уволниха дългогодишен служител на ФБР след СМС критики към Тръмп
Уволниха дългогодишен служител на ФБР след СМС критики към Тръмп
За четвърта вечер протестиращи излязоха на Площада на победата в Букурещ
За четвърта вечер протестиращи излязоха на Площада на победата в Букурещ