НОВИНИ

Туристите на "Томас Кук" са около 3940, основно във Варна и Бургас

Фалиралият туроператор "Томас Кук" и последствията за туристическия бранш от този фалит у нас е темата, която коментира на пряката ни линия от Слънчев бряг в Сутрешен блок Христо Гълбачев, управител на фирмата-представител на "Томас Кук" в България.Вижте разговора във видеото.

bnt avatar logo
от БНТ
09:58, 26.09.2019
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

Туристите на "Томас Кук" са около 3 940 души и са основно в района на Варна и Бургас, каза Гълбачев.

Христо Гълбачев, управител на фирмата-представител на "Томас Кук" в България: Най-важното е, че вчера се взе решение ние ще организираме за сметка на "Астрал холидейз" и с помощта на някои партньори транспорта и транспортните услуги на абсолютно всички клиенти на "Томас Кук". Няма да има клиенти, за които няма да се погрижим и за които няма да има осигурени транспортни средства до Летище Бургас и до Летище Варна.

Основните трансфери са тази седмица и една част от клиентите ще останат до средата на следващата седмица, каза Гълбачев.

Христо Гълбачев, управител на фирмата-представител на "Томас Кук" в България: Ефектът на доминото, както каза министърът на туризма Николина Ангелкова, ще бъде върху много хотели в България и много партньори, които са свързани с бизнеса на "Томас Кук".

Вижте целия разговор във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Откриват археологически парк до магистрала Струма
Откриват археологически парк до магистрала "Струма"
Григор Димитров е на четвъртфинал в Ченду
Григор Димитров е на четвъртфинал в Ченду