НОВИНИ

Гледайте директно от Париж как Франция почита паметта на жертвите от Шарли Ебдо

Изпратете ни снимки на "вашия Париж", за да изразим своята солидарност с Франция, която утре отбелязва годишнината от атаките срещу Шарли Ебдо и почита паметта на жертвите при атентатите от ноември!

гледайте директно париж франция почита паметта жертвите шарли ебдо
bnt avatar logo
от БНТ
15:43, 09.01.2016
Чете се за: 00:30 мин.
По света

Утре, 10 януари, точно в 11.40 ч. българско време можете да проследите на живо тук в сайта ни как Париж си спомня за атентатите от януари и ноември. Кадри на живо от церемонията на Площада на Републиката и коментар ще видите и в обедните ни новини.

Когато гледахме с ужас кадрите от атаките във френската столица, постоянно си повтаряхме, че тези събития трябва да се помнят, но не трябва да позволяваме на терористите да променят живота ни... Ако имате снимка на вашия Париж - такъв, какъвто сте го видели и почувствали вие - споделете я с нас тук или в рубриката MY NEWS.

Днес президентът Франсоа Оланд откри паметна плоча в парижкото предградие Монруж - на мястото, където на 8 януари миналата година Амеди Кулибали застреля 26-годишната невъоръжена полицайка Клариса Жан-Филип. Надписът на плочата гласи, че тя е "жертва на тероризма, при изпълнение на служебния си дълг".

Снимки на прекрасния Париж, запечатани от Звезделина Илиева:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Меркел се обяви за експулсиране на бежанци, ако получат дори и условна присъда
Меркел се обяви за експулсиране на бежанци, ако получат дори и условна присъда
Моят Париж...
Моят Париж...