НОВИНИ

Гледайте тази вечер по БНТ: "Equinox" на първия полуфинал на "Евровизия" 2018

Тази вечер е първият полуфинал на конкурса Евровизия 2018. Българските представители - група "Екуинокс", ще излязат на сцената под номер 10. Очакванията са големи, а напрежението расте. Какво е настроението в българската делегация преди големия концерт разказват нашите специални пратеници в Португалия Милена Кирова и оператора Атанас Атанасов.БНТ1 и БНТ Свят ще излъчат на живо телевизионното шоу от 22:00 часа.

Милена Кирова
от Милена Кирова
20:37, 08.05.2018 (извънредно)
Чете се за: 01:03 мин.
У нас

Най-чаканият момент - изпълнението на живо, на сцената пред хиляди в зала "Алтис арина" и милиони пред екраните вече дойде. В добра форма и добро настроение група "Екуинокс"са готови за своите три минути. Най-отговорните, най-важните, най-емоционалните. Трите минути, от които зависи: ще се развее ли българското знаме и на финала.

Владо Михайлов, група "Equinox": Проектът ни е много, много ценен, много смислен и аз лично се гордея, че такъв проект излиза от България през 2018 г. Искам да се справя с тази сцена, искам да се представим добре, да направим нещо завладяващо и запомнящо се.
Жана Бергендорф, група "Еquinox": Аз вярвам, че можем и че ще го направим перфектно, защото всички тук сме перфекционисти. Всички искаме да покажем, че България всъщност заслужава да бъде на тази сцена и заслужаваме най-накрая да вземем първо място.
Джони Мануел - група "Еquinox": Аз съм толкова готов за довечера. Това е много много голяма отговорност. Но съм много горд. Обичам България и съм толкова щастлив да я представям.
Трей Кембъл - група "Equinox": Ние сме много развълнувани. Първата ми мисъл, като се кача на сцената, е просто да благодаря на господ за този момент. Благодарен съм, че имам възможността да споделя това преживяване с моите братя и сестри.

Георги Симеонов - JJ, група "Еquinox": Надявам се всички българи, които живеете в Европа и в Австралия да гласувате за нас. Ние имаме нужда от вашата подкрепа. Кажете и на вашите приятели също, защото за нас е много важно да успеем да стигнем до финала. А това можем да го направим благодарение единствено и само на вас.

За изпълнителите от 10 държави приключението, наречено Евровизия, ще продължи. За други девет състезанието приключва, но емоциите остават.


За да подкрепят българския участник, сънародниците ни зад граница трябва да гледат телевизията в страната, в която живеят и да следват посочените инструкции и телефонни номера, за да гласуват.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец - равносметката на БЧК
В Световния ден на Червения кръст и Червения полумесец - равносметката на БЧК
След година протести: Шивачките от Дупница получиха парите си
След година протести: Шивачките от Дупница получиха парите си