НОВИНИ

Бъдете на 6 май със специалното студио по БНТ1 "Денят на храбростта"

БНТ ще ви направи съпричастни на военния парад. В предаването "Денят на храбростта" ще ви срещнем със смелите българи, чиито дълг и отговорност е да защитават България. Това ще видите през обектива на повече от 30 камери от всички възлови места в страната - на земята, във въздуха и дори във водата. Гледайте онлайн военния парад за Деня на храбростта!

Благой Цицелков
от Благой Цицелков Снимки: БТА
20:30, 04.05.2017
Чете се за: 01:06 мин.
У нас

Не пропускайте на 6-ти май, прякото предаване на БНТ от всички гледни точки на военния парад.

Повече от 30 камери на обществената телевизия ще се разположени на всички възлови места по време на празника - на земята, във въздуха и дори във водата. Празничната програма е разделена на три основни части.

Спас Кьосев, водещ: Първата част, до освещаването на знамената ще показва мощта и силата на българската армия. Самият парад ще представлява състоянието на българската армия в момента. И третата част е посветена на това каква армия очакваме в най-близкото ни бъдеще. Знаете има много сериозни проекти, ще имаме политици, ще имаме военни.
Нора Арсова, водещ: Ще говорим с адмирали, генерали, водолази, сапьори. Много интересни хора, за които военната стратегия, военната подготовка е начин на живот.

Празничният ефир на БНТ ще премине под знака на посланието "Ти си по-важен от мен". Защото военните са онези хора, за които чуждият живот е по-важен от собствения. Затова и водещите Нора Арсова и Спас Кьосев обещават да ни покажат лицата на военните отвъд хладнокръвния образ.

Нора Арсова, водещ: Всяка моя среща с тях е забележителна и винаги оставя следа.
Спас Кьосев, водещ: Това е деня, в който армията може да говори за своите проблеми пред обществото.

Само утре ще видите и рядко показвани кадри от историята на българската армия - по време на бойни действия и паради. Златният фонд на БНТ ще ни разкрие и коя е първата жена военен пилот на изтребител.

Спас Кьосев, водещ: От професионална гледна точка за мен това е много сложна ситуация и ми е много интересно да преминем през нея за втори път. Миналата година направихме пет часов жив ефир. А това е нещо много сериозно.

Преди година БНТ показа Деня на храбростта, така както никога българските зрители не го бяха виждали дотогава. Това предизвика безапелационен зрителски интерес. Сега залогът е още по-голям. Доверете се на опита!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Столичната библиотека прави свой филиал на колела
Столичната библиотека прави свой филиал на колела
Втори фронт срещу Ислямска държава в Мосул
Втори фронт срещу "Ислямска държава" в Мосул