НОВИНИ

Гледайте днес в 18.00 ч. по БНТ: Григор Димитров срещу Янович

Двубоят от осминафиналите на турнира Гаранти Коза София Оупън между Григор Димитров и поляка Йежи Янович ще започне не по-рано от 18:00 часа днес, стана ясно от оповестената програма за петия ден на надпреварата. БНТ ще излъчи пряко двубоя. Гледайте го на живо и ТУК в news.bnt.bg

гледайте 1800 бнт григор димитров янович
bnt avatar logo
от БНТ
06:51, 09.02.2017
Чете се за: 01:03 мин.
По света

Мачът между третия в схемата Димитров и бившия номер 14 в света е четвърти поред на Централния корт. Сесията ще бъде открита с двубоя между Жил Мюлер (Люксембург) и Михаил Южни (Русия), след това е сблъсъкът между Робин Хаазе (Холандия) и миналогодишния финалист в турнира Виктор Троицки (Сърбия), а след тях на корта ще се появят и водачът в основната схема Доминик Тийм (Австрия) и Николоз Басилашвили (Грузия).

След мача на Димитров публиката в "Арена Армеец" ще може да се наслади и на още един мач с българско участие. Става дума за мача на двойки между участващите с уайлд кард Димитър Кузманов и Александър Лазов, които ще срещнат в четвъртфиналите вторите в схемата Мате Павич (Хърватия) и Александър Пея (Австрия).

На Корт номер 1 ще има два мача на сингъл. В първия от тях един срещу друг ще излязат квалификантът Даниел Брандс и осмият в схемата Мартин Клижан, а по-късно през деня белгиецът Стийв Дарси ще играе с победителя от срещата между Андреас Сепи (Италия) и Дамир Джумхур (Босна и Херцеговина).

Срещата Димитров-Янович ще може да проследите в пряко предаване по БНТ 1 и БНТ HD, като студиото ни започва в 17.45 часа.

Днес треньорът на Григор Димитров Даниел Валверду коментира работата си с най-добрия български тенисист.

Даниел Валверду, треньор на Григор Димитров: Доверието, което аз и Григор сме изградили помежду си е много важно. Няма как да върша работата си, ако няма доверие. Една от причините да стана треньор на Григор е, че още при първия ни разговор осъзнах, че ние сме на една страница относно какво трябва да се подобри в играта му и как да се изкачи нагоре. Усетих, че имаме връзка още от самото начало. Като треньор трябва да спечелиш доверието на своя състезател с правилните послания и указания, които му даваш. Силната ни връзка на и извън корта ми помага много.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Още не е ясно дали до края на деня ще пуснат парното в столичните квартали
Още не е ясно дали до края на деня ще пуснат парното в столичните квартали
В пловдивското село Крумово недоволстват срещу засиления трафик
В пловдивското село Крумово недоволстват срещу засиления трафик