НОВИНИ

Група "Equinox" направи първата си репетиция на сцената на "Евровизия" 2018

Петимата изпълнители се срещнаха с международните медии в неделя

Милена Кирова
от Милена Кирова
13:08, 30.04.2018
Чете се за: 00:57 мин.
Още

Ден след пристигането си в Лисабон, група „Equinox“ проведе първата си репетиция на сцената на „Евровизия“ 2018 в португалската столица Лисабон. Българското изпълнение беше едно от най-очакваните от медиите в международния пресцентър в „Altice Arena“.

Сценичното представяне на „Bones“ бе прието изключително добре от всички, които наблюдаваха репетицията на Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл. Цветовете, използвани по време на изпълнението, са черно и тъмнозелено, а българските представители са разположени върху три платформи. Честата смяна на телевизионните планове и допълнителните сценични ефекти зрителите на БНТ1 и БНТ Свят ще видят на 8 май от 22:00 часа, когато е първият полуфинал на песенния конкурс.


;

Освен с визуалните ефекти, група „Equinox“ впечатли и с прецизно вокално изпълнение вчера. Веднага след репетицията, българската делегация даде официална пресконференция за чуждестранните медии. Жана, Владимир, Георги, Джони и Трей споделиха първите си впечатления от сцената и разказаха повече за сценичното си представяне и посланието на песента.

„Доволни сме от първата репетиция – беше спокойна, ползотворна и много приятна. Благодарение на предварителната ни подготовка, имахме възможност да излезем на тази прекрасна сцена уверени и свободни както в пеенето, така и в хореографията. Имахме възможност да работим с изключително професионалисти“ – каза Владимир Михайлов от името на групата.

На 6 май предстои откриващата церемония на 63-о издание на международния конкурс „Евровизия“. Тогава българските представители ще преминат по червения килим в Лисабон, заедно с конкурентите си от останалите 42 държави, които тази година ще се включат в най-престижното музикално състезание на Европа.

Новини и повече подробности за българското участие в „Евровизия” 2018 следете в сайта на БНТ за „Евровизия” – евровизия.бг и Facebook страницата BNT Eurovision Bulgaria!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
КНСБ: Разликата между най-ниските и най-високите заплати у нас е близо 5,5 пъти
КНСБ: Разликата между най-ниските и най-високите заплати у нас е близо 5,5 пъти
Как Саудитска Арабия реинтегрира излежали присъди за тероризъм?
Как Саудитска Арабия реинтегрира излежали присъди за тероризъм?