НОВИНИ

И моделът Кара Делевин обвини продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз

Скандалът с американския продуцент Харви Уайнстийн продължава да се разраства. След Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, обвинения за сексуален тормоз отправи и британският модел Кара Делевин. Представители на американската кино академия ще проведат разговори с Уайнстийн, който, според някои съобщения, влиза в клиника за рехабилитация.

bnt avatar logo
от БНТ
11:26, 12.10.2017
Чете се за: 00:23 мин.
По света

Според американски сайт оскаровият продуцент Харви Уайнстийн влиза в клиника в Аризона, за да лекува сексуалната си зависимост и други поведенчески проблеми. 81 негови продукции са наградени с най-престижната в света награда.

В събота управителният съвет на американската киноакадамия, която присъжда "Оскар"-ите, ще проведе разговори с Уайнстийн. Междувременно Британската академия за кино и телевизия отне членството му, а съпругата му Джорджина го напусна.

Продуцентът отрича обвиненията срещу него, но вече е уредил извънсъдебно осем жалби от жени срещу него. Доналд Тръмп вече заяви, че не е изненадан от разкритията около продуцента, който поддържа Демократическата партия включително и финансово. Хилари Клинтън също изрази възмущение.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът отложи делото на Елена Йончева срещу премиера Бойко Борисов
Съдът отложи делото на Елена Йончева срещу премиера Бойко Борисов
Ремонт на осветлението ограничава движението в тунел Траянови врата
Ремонт на осветлението ограничава движението в тунел "Траянови врата"