Протестите в страната срещу високите цени на горивата и с искания за по-високи доходи нямаха силата от предишните седмици.

Отново протест в Добрич, този път с мото-автошествие. Колоната премина през основните пътни отсечки в града, като на едно от централните кръстовища шествието за кратко спря и блокира движението на останалите. Протестиращите настояват за по-ефективно управление на държавата, по-ниски данъци и по-високи доходи.

Светослав Петков: Изцяло смяна на политическата линия, нови хора да се появят. Има все още и в България много млади и умни хора, които учат и се занимават с политика, но не биват допускани до партиите, защото имат други възгледи.

Протестиращите в Шумен затвориха с автомобилите си за 30 минути кръстовището до Кооперативния пазар. Това разгневи останалите шофьори, но до конфликти не се стигна. Недоволството е срещу ниския стандарт на живот и системата, която не осигурява обществена справедливост.

Ивелин Стефанов: Не може да се оправдават с Европа, че ще ни наказва за щяло и нещяло, а Европа да не ни наказва, че сме най-бедните. Защо Европа не ни накаже, че имаме най-ниските заплати.

В Казанлък протестиращи поискаха оставката на правителството. Шествието под надслов: „Оставка, Съд, Затвор!" - беше организирано от политическа партия "Възраждане". Според протестиращите все повече се задълбочава икономическата и социалната несправедливост. До блокади не се стигна.

Във Варна протестиращите бяха по-малко от обичайното. Недоволните се събраха в центъра на града пред Катедралния храм "Свето Успение Богородично". Протестиращите поискаха оставка на правителството, по-добър начин на живот и работа за младите хора, за да останат в България.