НОВИНИ

И Ричард Клайдерман с концерт в Русе

Управата на зала „Булстрад Арена“ и Русенската опера поставят началото на съвместната си работа с обща инициатива. Става дума за концерт на Ричард Клайдерман през юли. Билетите – с цени от 40 до 100 лева - вече са в продажба на касата на операта.

bnt avatar logo
от Виолета Никифорова
19:33, 22.02.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

В програмата на световноизвестния музикант са включени произведения на Прокофиев, Хачатурян, Гершуин, Бърнстейн. Той ще представи и популярни теми от филмова музика на Енио Мориконе и Джон Уилямс. В Русе Клайдерман ще свири на пиано „Стейнуей”, а специално за идването си в града в момента разучава и българска песен, споделят организаторите.

„Постарали сме се да бъде една програма, която да впечатли всички - не само феновете на този вид музика, а въобще на цялото общество, за да има за всеки по нещо”, разказа Найден Тодоров, директор на Русенската опера.

Русенци ще имат преимущество при снабдяването с билети за концерта на Клайдерман. От днес до петък те могат да си ги купят от касата на операта. Едва в края на седмицата ще започне продажбата на билети в мрежата в цялата страна. За меломаните е важно да знаят, че Клайдерман ще свири този път само в русенската „Булстрад Арена”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Делото за източването на ЦСКА и МК Кремиковци е на финала
Делото за източването на ЦСКА и МК "Кремиковци" е на финала
Дейвид ​Камерън представя споразумението с ЕС пред парламента
Дейвид ​Камерън представя споразумението с ЕС пред парламента