НОВИНИ

Идеи за символични подаръци за празниците

Празниците идват и ако още не сте купили подаръци ние ще ви помогнем с няколко идеи, които имат по-скоро символичен характер и не са свързани с много средства. Ще пощадим банковата ви сметка - единствено е необходимо да сте готови да вложите малко фантазия и много желание.Тайната на хубавия подарък се разкрива, когато той е личен, защото изобщо не е задължително да притежава блясъкa на току що купен от магазина предмет. По-важно е да бъде от сърце.

Ирина Шуликова
от Ирина Шуликова
11:35, 22.12.2016
Чете се за: 00:42 мин.
Още

Първото ни предложение е фото календар или снимка в рамка. Предлагаме ви примерен дизайн, но в интернет съществуват най-разнообразни предложения, от които да се вдъхновите.

Плетени чорапи с бродирани инициали е друг ръчно изработен подарък, с който можете да зарадвате близък човек.. Това предложение ви го поднасяме с лека усмивка, защото сме наясно, че много малко хора са наследили или усвоили това умение. До Коледа не остана много време, в което да се научите да плетете и да се захванете с бродерии, но ние ви провокираме. Това е прекрасен подарък, защото времето е студено, а плетените чорапи дават усещане за уют. Инициалите пък ще направят този подарък много личен.

Ако ви се отдава готварството, лесно можете да напъните тази кошница. Какво ще има в нея зависи единствено от фантазията ви. Изпечете шарени сладки, аранжирайте с коледни играчки, гирлянди, надпишете красива картичка, сложете снимка, спомен.

Ако ви се отдава рисуването може ръчно да украсите стъклена чаша и да я подарите. Хубавото на този подарък е, освен че има сантиментална стойност, може да нарисувате всичко, което ви идва на ум. Ние тематично сме предложили коледен сюжет, обвит с красива панделка.

Ако се възползвате от нашите предложения ще спестите средства и ще си проличи, че сте вложили време и внимание.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Депутатите излязоха в коледна ваканция до 6 януари включително
Депутатите излязоха в коледна ваканция до 6 януари включително
Анита Мейзер се призна за виновна в съда
Анита Мейзер се призна за виновна в съда