НОВИНИ

Играчки и книги на фермерския пазар

На фермерския пазар в квартал „Чайка“ вече има и детски книжки играчки – това е най-новото допълнение към предложенията как можем да си бъдем полезни един на друг. От тази седмица всяка сряда варненци могат да оставят запазени играчки или да изберат от вече донесеното. Продължава и събирането и размяната на книги.

bnt avatar logo
от Светлана Ганчева
19:33, 22.06.2016
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

След успеха на книжната борса за възрастни, на фермерския пазар в квартал „Чайка“ от днес се разменят и детски книжки и играчки. Единственото условие е занесеното за размяна да е запазено и чисто.

Никола Куташки: "Да покажем, че ние не сме едни консуматори, които не мислят за последствията от своите действия, така че освен с живата храна, натурална, която предлагаме на нашия фермерски пазар, искаме да дадем и духовна храна под формата на книги, добър пример на децата. Това е нещо прекрасно – да споделяме, да отваряме сърцата си."

Всеки може да донесе запазени книги и играчки и да си избере други от щанда на пазара, съдействие на „детската борса“ оказват и останалите продавачи. Пазарът се събира в „Чайка“ всяка сряда между 15 и 17 часа, фермерите ще са там през цялото лято, книгите и играчките – също.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пак се натрупа смет в “Максуда”
Пак се натрупа смет в “Максуда”
МС одобри здравните пакети
МС одобри здравните пакети