НОВИНИ

Илияна Раева: С бенефиса успяхме да възродим художествената гимнастика

Преизбраният председател на Федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева каза в студиото на "Още от деня", че интересът на хората към бенефиса на златните момиче е бил огромен, изключително голям - на хората не само в София, но и в другите градове на страната. Ето защо БНТ ще излъчи спектакъла в Коледната си програма.

bnt avatar logo
от БНТ
19:55, 22.11.2016
10597
Чете се за: 00:26 мин.
У нас

На въпрос дали ще има втори бенефис, Раева каза, че той трябва да остане един, трябва да е запомнящ се. "Не мисля, че един втори бенефис може да има този невероятен заряд и онова усещане, с което туптеше "Арена Армеец". Беше нещо грандиозно и апотеозно".

Илияна Раева - председател на Федерацията по художествена гимнастика: "Всичко това би било един много голям стимул към следващото поколение гимнастички, което ги очаква в един успешен период и ние ще направим всичко, което по силите ни, той да бъде такъв. Огромен е интересът към художествената гимнастика. С бенефиса сме успели да възродим изключително много гимнастиката и да върнем любовта на хората, вярата и силните емоции."

Вижте целия разговор с Илияна Раева в "Още от деня"!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Здравното министерство ще обжалва решението на ВАС за отмяна на пръстовия идентификатор
Здравното министерство ще обжалва решението на ВАС за отмяна на пръстовия идентификатор
Депутати ще анализират пазара на горива
Депутати ще анализират пазара на горива