НОВИНИ

Има задържан по случая със смъртта на Александра Сивриева

Има задържан по подозрение в съучастие в смъртта на Александра. Полицията работи усилено цяла нощ, каза за БНТ вътрешният министър Румяна Бъчварова. Тепърва ще се изяснява какво е участието на задържания.

задържан случая смъртта александра сивриева
bnt avatar logo
от БНТ
08:40, 13.04.2016
Чете се за: 00:29 мин.
У нас

Tялото на 13-годишната Александра Сивриева от Провадия бе намерено вечерта на 12 април. По неофициална информация тя е открита от нейни връстници в подземните помещения на бившия ресторант "Ловен дом" в града. Момичето изчезна преди повече от 20 дни, след като излязла да купи кафе.

Под ръководството на Окръжната прокуратура във Варна са започнали незабавно процесуално-следствени действия, след като вчера бе открита мъртва изчезналата 13-годишна Александра Любенова Сивриева от Провадия, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.
Воденото до момента от Районната прокуратура в Провадия досъдебно производство за отвличане е взето по компетентност от Окръжната прокуратура във Варна с оглед извършено умишлено убийство на малолетно лице, уточняват от прокуратурата.
Както БТА информира, тялото на мъртвото момиче бе открито вчера. Тя беше обявена за общодържавно издирване на 3 април, след като на 22 март по обяд напуснала дома си и оттогава беше в неизвестност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Боно призова САЩ да приемат план Маршал за бежанците
Боно призова САЩ да приемат план "Маршал" за бежанците
Румяна Бъчварова: Трафикът на бежанци към България е намалял с 36%
Румяна Бъчварова: Трафикът на бежанци към България е намалял с 36%