Пакта с нова книга. Редките им появявания извън онлайн срещите винаги предизвикват истеричен интерес на феновете. Днес групата от инфлуенсъри представи в зала 6 на НДК книгата си "Тайните на Пакта". 11 от тях споделят неща, за които досега са пазели тайна. Разказват какво се крие зад камерата на любимите персонажи и някои съвети и трикове, които следват в изявата си в интернет.

Пакта са първата гилдия от инфлуенсъри в България, които са обединени основно от идеята, че ютуб - хората трябва да се подкрепят.

Те вярват, че бъдещето на медиите е в интерактивния избор. В стриймванията си не натрапват директно идеи, а по скоро дават личен пример. Пакта събира хора с различни характери и реализация в реалния живот, но с общи идеи.

"Тайните на Пакта" е втората им книга. Издава я "Озон books" и още преди да се отпечата зае второ място като най-продавана книга за 2018 г.

На премиерата днес дойдоха стотици почитатели на Пакта, за да вземат автограф и да се снимат с любимците си, които следват онлайн.

Хиляди на премиерата на книгата "Пакта: Началото"

Хиляди на премиерата на книгата "Пакта: Началото"

Тийнейджърите си имат нова мания и тя се казва "Пакта". Става въпрос за най-успешната общност от популярни български автори на геймплей видеосъдържани...