Интензивен трафик и засилени проверки по пътищата ще има до края на трите почивни дни. Традиционно, най-натоварени ще са магистралите и пътищата към Гърция.

Каква е обстановката тази сутрин - вижте в прякото включване на Даниела Чавдарова.

Движението по основните пътни артерии е интензивно, а трафикът е насочен основно към Кулата, тъй като хиляди българи са решили да прекарат празничните дни в Гърция.

Освен по Е-79, натоварено е и движението по АМ "Струма". На ГКПП "Кулата" работят всички гишета, засилено е полицейското присъствие.

© БГНЕС

От "Пътна полиция" предупреждават, че ще следят за превишена скорост, алкохол, наркотици и неправоспособни водачи. Ще се проверяват и пътническите автобуси за документи и поставени предпазни колани.

Допълнителни екипи ще следят за облекчаване на движението на изходите на големите градове.

Заради ремонти, движението на граничните пунктове "Капитан Андреево", "Лесово" и "Златарево" се очаква да е затруднено. Снощи обработката на документите ставаше бавно и се образуваха колони от автомобили.

Пътна полиция започва засилени проверки преди почивните дни

Пътна полиция започва засилени проверки преди почивните дни

Пътна полиция започва засилени проверки на пътя в цялата страна за предстоящите почивни дни. От МВР заявиха, че патрулите ще следят за висока скорост,...