НОВИНИ

Интензивен трафик след края на почивните дни

След голямото пътуване е ред на голямото завръщане. Трафикът вече е интензивен. Каква е ситуацията на магистралите Тракия и Хемус при тунелите,където текат ремонти разказва Николай Минков.

bnt avatar logo
от БНТ
12:09, 25.09.2016
Чете се за: 00:36 мин.
У нас

В прякото включване в обедните новини на "По света и у нас" репортерът Николай Минков каза, че в момента се извършват усилени ремонти при тунел Ечемишка, заради, което движението се извършва двупосочно. И двете ленти са в посока към София. Също е положението и в тунел Витиня и там движението е двупосочно в посока София.

Подробности за актуалната пътна обстановка даде комисар Бойко Рановски, нач. отдел "Пътна полиция"

"Към момента пътната обстановка на територията на страната е спокойна. Няма задръствания и образуване на опашки както по магистралите, така и по основните направления, водещи към столицата и другите по-големи градове. Но не така ще бъде в следобедните часове, когато очакваме трафикът да се засили значително и особено на АМ Хемус в участъците, където са ремонтните дейности. Също така имаме ремонтни дейности по АМ Тракия. Трафикът ще бъде значителен и е нормално да очакваме образуване на опашки. Пътуващите от северозападна България могат да използват обходни маршрути, за да не се задръства магистрала Хемус, където на няколко места има ремонти".

Вижте още информация за пътната обстановка във видеото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трафикът на граничните пунктове
Трафикът на граничните пунктове
Конгрес по СПА туризъм край Варна
Конгрес по СПА туризъм край Варна