Движението по автомагистрала "Тракия" става интензивно в часовете от ранния следобед на последния почивен ден от великденските празници, съобщават от "Пътна полиция".

© БГНЕС

В ремонтните участъци по магистралата, където движението е двупосочно, аварийната лента в посока София, е лента за движение и водачите на моторни превозни средства могат да я ползват, уточняват от полицията. Тези места са обозначени и със съответните знаци за това.

Полицейски екипи регулират и движението в района на тунел "Ечемишка" на магистрала "Хемус", като постъпателно преди тунела се пускат и спират моторните превозни средства. Целта е да не се допусне пътен инцидент в трите тунела на магистралата.

Ограничения на движението и пътни ремонти в последния от серията почивни дни

Ограничения на движението и пътни ремонти в последния от серията почивни дни

В последния от серията почивни дни за Великден - специални мерки за безопасно движение по основните пътища в страната заради очаквания засилен трафик....

Към 14 ч. трафикът от Сандански и ГКПП Кулата беше много по-интензивен от този, идващ от Банско, Гоце Делчев и ГКПП "Илинден-Ексохи". Двата потока се сливат при Симитли, оттам до Благоевград се образува колона, която се движи макар и бавно, станаха няколко леки верижни катастрофи без пострадали.

На пътен възел „Симитли-Банско“ има два патрула, които регулират трафика, пропускайки на етапи идващите местенското и струмското направления.

Всички гишета на "Кулата" работят, трафикът е нормален

Всички гишета на "Кулата" работят, трафикът е нормален

В последния от серията почивни дни, ситуацията на Граничен пункт "Кулата" е спокойна - няма колони от автомобили и трафикът е нормален. Всички девет г...