НОВИНИ

Интернет обожава 4-годишната Марион и семейство Кели

Вече повече от седмица, семейство Кели продължават да са най-известната фамилия в света. Бащата - професор Робърт Кели заяви, че най-вероятно дълго време ще бъде известен просто като "таткото от Би Би Си". Истинската звезда обаче е 4-годишната Марион, която се превърна в любимка на милиони хора по света. С какво момиченцето впечатли толкова много хора - разказва Джанан Дурал.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
20:43, 17.03.2017
Чете се за: 00:51 мин.
По света

Социалните мрежи полудяха по 4-годишната Марион, която прекъсна интервюто на баща си за Би Би Си, след което небрежно седна до него - с близалка в уста.

След като се сдобиха с неочаквана слава, семейство Кели дадоха няколко интервюта, от които стана сигурно, че тя е голямата звезда в семейството.

;;

Всички вече познават нея, жълтия й пуловер и малкото й братче, което я последва с проходилката си. Нескритото отегчение, розовите очила и бежовият шлифер - хората обичат всичко в нея.

Потребители на Туитър виждат мис Кели като бъдещ световен лидер. В този колаж на ...Адам Джонсън тя е на трибуната на ООН - и - не можем да отречем - изглежда съвсем на място.

А самият той призовава жителите на Земята да се поклонят пред своя нов владетел.

Разбира се, не липсват и пародии на видеото със семейството. Сред тях и такава с героите от "Междузвездни войни".

Дарт Вейдър не допуска да бъде притеснен от дроидите, а принцеса Лея бързо се справя със ситуацията.

;;

Или пък как би се разиграла същата ситуация, ако интервюто на работеща майка беше прекъснато от децата ѝ Новозеландски комици направиха пародия, в която една жена без никакви усилия се справя с няколко задачи едновременно и нито домакинските задължения, нито обезвреждане на бомба не могат да й попречат да говори за корейската политика, без да се разсейва.

;;

A децата на семейство Кели вече си имат и свои собствени анимации.

Вероятно славата на професора и неговото семейство ще отшуми скоро, но тук и сега, те безспорно са истинска сензация. Разбира се - най-вече благодарение на малката Марион.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
АФИС: Очаква се по-висока избирателна активност
АФИС: Очаква се по-висока избирателна активност
  Засилват мерките за пожарна безопасност във Варненския регион
Засилват мерките за пожарна безопасност във Варненския регион