Премина ли кризата в "Обединени патриоти" и какво е бъдещето за коалицията, предвид предстоящите евроизбори догодина - гост с коментар по темата в "Панорама" беше депутатът от ВМРО Искрен Веселинов.

Още сме "Обединени патриоти" и мисля, че от този вторник сме малко по-обединени, отколкото бяхме месеци назад, заяви категорично Веселинов.

Искрен Веселинов, ВМРО: Започнахме диалог и мисля, че тепърва ще бягаме от образа на скандала, който трайно се залепи на обединението. Разбрахме се, че коалицията се е създала на база ценности и политики, и ние трябва да извеждаме тях напред, а не личностните крамоли, така че аз съм оптимист.

Веселинов допълни, че европейските избори дори не са били тема за дебат между Патриотите. Основната причина за кризата е била липсата на диалог и тя вече е преодоляна.

Искрен Веселинов, ВМРО: Не смятам, че можем да говорим за лидерство на евроизборите - ние от ВМРО сме за съвместно участие, предстои да бъде определена процедурата.

Относно скандала с Агенцията за българите в чужбина и получаването на граждансто, Веселинов заяви, че той е бил предизвикан от "маргинални политици и един изгонен чиновник".

Депутатът допълни, че основната цел на Патриотите в близко бъдеще е да се работи върху повишаването на данъците върху старите автомобили, тъй като скалата по оценяване трябва да бъде променена.

Вижте целия разговор във видеото!

Без обявено решение приключи срещата на "Обединените патриоти"

Без обявено решение приключи срещата на "Обединените патриоти"

Все още няма предложение за нов вицепремиер. Няколко часа лидерите на коалиционните партньори бяха в Министерския съвет и обсъждаха какво решение да п...