НОВИНИ

Искрен Веселинов, ВМРО: Достатъчно сме обединени и характерите са силни

Достатъчно сме обединени, за да сме парламентарна група, за да сме се явили на избори, за да имаме ангажименти към нашите избиратели и политики, които следваме. Това каза в студиото на "Още от деня" Искрен Веселинов, заместник-председател на ВМРО и заместник-председател на парламентарната група на "Обединени патриоти". По думите му, в последните дни основна тема що се касае до Обединени патриоти е напрежението с не особено премерени изказвания по медиите, но в края на краищата това е въпрос на характери, а в Обединени патриоти характерите са силни.

bnt avatar logo
от БНТ
18:37, 26.07.2018
Чете се за: 00:43 мин.
У нас
Искрен Веселинов, заместник-председател на ПГ на "Обединени патриоти", ВМРО: Преди около 2 седмици ние приехме своята законодателна програма за следващия сезон без всякакви проблеми, където са истинските акценти на нашите усилия, свързани с радикалния ислям и чуждото влияние в българските вероизповедания, мерки за противодействие на битовата престъпност, срещу социалния паразитизъм, мерки за обезпечаване на достоен живот на възрастните хора и ред други неща. Предстои да изготвим около 11 законопроекта, които на политическия съвет на Обединени патриоти бяха приети. Ясно е, че имаме обща посока във фундаменталните неща. Понякога страстите в периферни теми се нажежават повече, отколкото трябва.

Относно искането на Волен Сидеров Валери Симеfнов да бъде махнат от поста вицепремиер, Искрен Веселинов беше категоричен, че такова искане не е имало внесено в политическия съвет на Обединени патриоти.

Искрен Веселинов, заместник-председател на ПГ на "Обединени патриоти", ВМРО: Този политически съвет също е доста темпераментен и има размяна на различни горещи думи. Силно се надявам обаче, че все повече да се събира и енергията да се концентрира в него, а не през медиите. Това е една грешка, която днес лидерите на Обединени патриоти отчетоха и се надявам страницата днес да е затворена и да предстои общата работа по темите, които сме избрали.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ангелкова за Закона за шума: Проверки трябва да има, но да не пречат на бизнеса
Ангелкова за Закона за шума: Проверки трябва да има, но да не пречат на бизнеса
Монтират временен мост до откъснатите от пороите тетевенски села
Монтират временен мост до откъснатите от пороите тетевенски села