НОВИНИ

Историята на Стефан - един от героите в Хитрино

След трагедията в съботната сутрин, къщата на Стефан е полуразрушена. Въпреки шока той водил от къща на къща пожарникарите, за да вадят затрупани хора. Стефан е човекът, който спасил 12-годишно момиче, за съжаление родителите му останали под руините.

bnt avatar logo
от Здравка Русева
18:35, 14.12.2016
Чете се за: 00:31 мин.
У нас
Стефан Стефанов: "В този момент нищо не си мислиш просто гледаш да помогнеш на колкото може повече".

Сега семейството на Стефан е приютено от приятели в съседното село Панайот Волов. Вече се чувстват по-спокойни. Там ги намерила жената, която се трогнала от героизма му.

Светла Кунанис: Видях го по телевизията, разбрах, че жена му се нуждае от операция. Видях двете дечица и чух, че няма никакви пари.
Стефан Стефанов: Имам каза само 200 лв. в мене. Давам ги за децата, да им купите най-нужното... Просто се разплака, прегръща децата.
Лиляна, съпруга на Стефан: Не сме очаквали такива жестове.
Ангелина: Аз много се изненадах, че тя ни даде пари за таблет. Не очаквах такива жестове от хората. Честно казано, много ѝ благодаря.

Светла Кунанис от няколко години живее в село Панайот Волов. Тя и съпругът ѝ не веднъж помагали на семейства в беда. Затова не могли да останат безразлични към трагедията, която сполетяла семейството на Стефан.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Има ли картел на пазара за горивата?
Има ли картел на пазара за горивата?
Десетки пожари заради комини в Благоевград
Десетки пожари заради комини в Благоевград