Една необичайна книга събра снощи в Съюза на журналистите научен, интелектуален и духовен елит. Книгата отправя дръзки послания, които надхвърлят физическите граници и странстват из социалните мрежи.

София

В дъното на магията на тази книга "Многомерен медиум: Процесът ОМ" на Ясен Висулчев и многоброен екип от негови съмишленици е Никола Тесла, който завладява автора още от ранно детство. Никола Тесла, на когото дори великият Алберт Айнщйн се е доверявал. "Аз ще бъда разбран след сто години", е казал Тесла преди да ни напусне. "Тези сто години минаха", каза снощи за БНТ авторът.

Ясен Висулчев - издател, учен, писател: Нашият техногенен век вече е минал своя пик и нататък, ние се развиваме духовно. А тази духовна връзка ще доведе до възстановяването на нашата връзка с вселенски информационен кладенец.

"Многомерен медиум" ни кара да вярваме, че земният човек наистина ще си възвърне умението да черпи от кладенеца на вселенските знания. Попадате в една еквилибристика на прадревни знания и супер IT-технологии, които отвеждат до бъдещето на човека и оцеляването на цивилизацията ни. Дали IT-фантастика или духовна сага - остава да реши читателят или хората в социалната мрежа.